ketvirtadienis, gruodžio 29

Tiesa

Bijau tapti darboholike. Kai dienoje turiu dvi ar tris laisvas valandas - jas išnaudoju iki sekundžių. Tačiau, kai turiu krūvą nesuskaičiuojamų valandų, kurias galiu leisti, kaip noriu.. .. Pirma diena - laimės pilnos kelnės, gal net ir kojinės. Antra diena - truputį mažiau laimės ir daugiau miego. Trečia diena - daugiau maisto, rymojimo ir liūdnos nuotaikos. Pripratau suktis ratu kaip voverė, kai net muzikos klausymasis tampa aukso vertas ir toks neįprastas reikalas. Supratau kraupią tiesą - nemoku atostogauti. Galva pilna, gal net pilnesnė.
Sugalvojau, kokią noriu matyti save ateityje, tačiau net neįsivaizduoju, kaip tai įgyvendinti. Nors.. po truputį keičiuosi. Manau, šiek tiek užaugau. Tiesa, išmokau džiaugtis aplinkių laime ir sėkme. Šypsausi. Nuoširdžiai. Tapau savarankiškesnė. Nebeplūstu žmonių. Tiek daug nebepriekaištauju. Nebesu tokia užsispyrusi. Nors mano ateitis labai miglota.. khi, kaip čia pasakius - miglota kiek per švelnu - tamsi,tačiau nebijau. Žygiuoju drąsiai, dideliais žingsniais, nebijau pargriūti. Kiek kirba širdelė, kad neturiu to, ką galėčiau su savimi išsinešti į ateitį, bet, kol kas tai nenuslopina mano norų. Aš tikiu ir žinau, kad gyvenimui neleisiu savęs nugalėti. neleisiu nugalėti manęs žmonėms, kurie mane įskaudino ir tebeskaudina. Kraujuojančiais nagais ir rankomis kabinsiuosi kiek galėdama, bet pasieksiu savo. Pavargau taikstytis, būti sviediniu ore ir tėvyne. 22:22 khi khi khi.
Kai guli lovoje, o lange it televizoriuje šaudo fejerverkai, nejučiomis imi kvatoti. J. Picoult. Ji tobula. (o kaip retai vartoju šį žodį) Užmirštu net mirkčioti. Manija. Saldi, patinkanti manija.


Jei jum manęs nereikia, nebekovosiu.

!!!!Daugiau sakysiu komplimentų žmonėms. pasirodo jie mano bendravime neegzistuoja. vis tas išrankumas..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą