ketvirtadienis, vasario 16

gerai būtų, kad būtų pms

Kai nebetelpi viduje. savyje. iš pykčio. liūdesio. pasimetimo. ir kai belieka plonytė riba iki išsitėškimo glėbyj ir ašarų upelio... kai tris dienas iš eilės miegi po dvi valandas. ir lubos tampa tokios artimos, kad net milimetrais gali pasakyti kiekvieną jų įtrūkį. kai išsvajoji apie viską. taip apie viską, kad net leidi savo fantazijoms nukrypti į mistikos skyrių...
Žinau, kad neatsispindi tai išorėje, bet viduje aš skęstu. o tą pagalbos vėliavą mato vienetai. o tie vienetai atitolę.
Kvailė kvailė kvailė.
Visą rytą slampinėju bandydama atjungti smegenis nuo minčių. atjungti.. atjungti... perkrauti. išgėriau n puodelių arbatos, sutvarkiau namus, pavedžiojau šunį, bandžiau mokytis, pažiūrėjau filmą, klausiausi muzikos, meditavau, padariau mankštą, pasigrožėjau vaizdu pro langą... ir - nieko. viskas pasibaigdavo nesėkmėmis.
Nebenoriu būti laiminga. Noriu, kad visi aplink mane būti laimingi. jiems sektųsi, būtų mylimi ir gerbiami. kad jų niekas neskaudintų. nemindžiotų. ir plačiai šypsotųsi.
Pasirodo, nuo žemės paviršiaus dingti nėra taip ir sunku. O ir mamytės kartais meluoja dėl savo vaikų. Būna ir gerų melo formų. Kartais. Kai jos neskaudina ir nesuvaro durklo į skaudžiausią vietą. Prisiminkit, pasitikėjimas nedalinamas kibirais. net šaukštais. jis užsitarnaujamas grūdeliais. colio dydžio.
Na ką, einu pildyti skrandžio karšta arbata, drybsoti prieš Tv, apsimetinėdama kaip man įdomu, kiek daugiausia krapštukų galima susikišti į nosį ar kodėl barbora paliko petrą dėl staselės, kuri įsimylėjo petrą, bet ištekėjo už antano nors po to sužinojo, kad jis jos brolis.... ai, supratot. dabar norisi būti po kaldra, su krūva servetėlių ( ne ne, aš neverkiu, nes verkia tik stipri) ir kartu šokoladu, kuris lai nueina į papus.

Gero ilgojo savaitgalio, mielieji!!






1 komentaras:

  1. Ar man tik atrodo ar iš tiesų taip yra, kad šis pavasaris atsinešė ne džiaugsmą ir gerą nuotaiką, bet blogą nuotaiką ir nesekmes?... man tai tikrai

    AtsakytiPanaikinti